Wat doe jij in het zonnige voorjaarsweekend van 15 en 16 juni? Kom ontdekken of je zeilen leuk vindt!

Bij Jachthaven de Lunenburg in Wijk bij Duurstede organiseert Zeilschool Vinkeveen introductiedagen zeilen. Deze introductiedagen zijn voor kinderen -met zwemdiploma- tussen de 6 en 12 jaar. Kies voor een ochtend- (10u. - 13u.) of middagdagdeel (14u. - 17u.) op zaterdag of zondag. De kosten bedragen € 20,-. Zwemvest en limonade zijn inclusief. Onder leiding van enthousiaste zeilinstructeurs ga je de eerste beginselen van het zeilen leren en heerlijk het water op.

Waarom zou je eigenlijk gaan zeilen? Sommige mensen zeilen voor de ontspanning, op het water kom je tot rust en vergeet je even de dagelijkse bezigheden. Maar zeilen kan juist ook spannend zijn! Als het flink waait en je voldoende ervaring hebt, kun je de boot op topsnelheid over het water laten scheuren, zonder dat je benzine nodig hebt.

Bovendien is zeilen een sociale bezigheid, iedereen op het water groet elkaar. In de haven maak je gemakkelijk een praatje met andere zeilers en zit je met meer mensen in hetzelfde schuitje, dan komt het aan op goede samenwerking en een duidelijke rolverdeling. Dan zijn er nog mensen die beweren dat zeillessen horen bij een goede opvoeding, maar een zeilkamp is gelukkig ook gewoon heel erg leuk!

Inschrijven en aanmelden: http://www.zeilschoolvinkeveen.nl/index.php/jeugd-7-12-jr/introductiedagen