Werkplaats voor onderhoud en reparatie

U heeft graag vertrouwen in uw vaartuig als u gaat recreëren. Daarom is het correct onderhouden van uw vaartuig een must. Onze jachthaven heeft een groot netwerk en expertise in huis als het gaan om service en onderhoud van uw vaartuig.

Wellicht heeft u gelezen over onze faciliteiten. Het correct onderhouden van uw vaartuig gaat gepaard met diverse faciliteiten die wij aanbieden. Hierdoor kunnen wij effectief en efficiënt aan uw onderhoudsvraag voldoen.

Handelingen

Service en onderhoud vereisen mobiliteit van uw vaartuig. Jachthaven de Lunenburg beschikt over meerdere faciliteiten die het verplaatsen van uw vaartuig vergemakkelijken en kwaliteit waarborgen.

Onderhoud

Om uw vaartuig optimaal te kunnen benutten, en de kwaliteit te bewaken, is onderhoud noodzakelijk. Op en nabij het terrein van jachthaven de Lunenburg zijn meerdere professionele faciliteiten, die in volledig onderhoud van uw boot kunnen voorzien.

Zo is er een werkplaats en een zeilmakerij (Hans Vester) aanwezig op ons terrein.

Haven- en werfreglement

Op het terrein van Jachthaven De Lunenburg zijn de voorwaarden van toepassing zoals omschreven in het 'Haven- en werfreglement' opgesteld door de HISWA te downloaden onder aan deze pagina.