Werkplaats voor onderhoud en reparatie

U heeft graag vertrouwen in uw vaartuig als u gaat recreëren. Daarom is het correct onderhouden van uw vaartuig een must. Onze jachthaven heeft een groot netwerk en expertise in huis als het gaat om service en onderhoud van uw vaartuig.

Bij Q-Yachting onderdeel van Jachthaven de Lunenburg kunt u terecht voor vrijwel alle onderhouds en reparatiewerkzaamheden aan uw schip. Daarnaast staan wij altijd klaar voor advies en een helpende hand als u zelf aan uw schip aan het klussen bent.

Midland Watersports is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en tuning van snelvarende boten, rib's, buitenboordmotoren en waterscooters. Voor onderhoud en reparatie kunt u contact opnemen met Jachthaven de Lunenburg.

Zeilmakerij Hans Vester gevestigd op onze jachthaven is gespecialiseerd in het maken, repareren en onderhouden van alle soorten kappen, dektenten, hoezen, kussensets, biminitops etc.etc. Door jarenlange ervaring en het gebruik van de beste materialen levert Hans Vester eersteklas maatwerk.

Haven- en werfreglement

Op het terrein van Jachthaven De Lunenburg zijn de voorwaarden van toepassing zoals omschreven in het 'Haven- en werfreglement' opgesteld door de HISWA te downloaden onder aan deze pagina.