Passantenovernachting

  • Overnachting: € 1,50 per meter per nacht
  • Maximaal 4 personen, meerprijs per extra persoon € 5,00
  • Toeristenbelasting: € 1,30 per persoon per nacht.

Om de omgeving te verkennen zijn er leenfietsen beschikbaar.

jachthaven Lunenburg

Passanten welkom!

In de voormalige steenfabriek de Lunenburgerwaard te Wijk bij Duurstede is ons watersportbedrijf - rustig gelegen aan de dode rivierarm van de Rijn - gevestigd. Vanuit de haven is de historische stad van Wijk bij Duurstede makkelijk te bereiken.

De jachthaven biedt ruimte aan 190 vaste ligplaatsen en 40 passanten plaatsen. Alle steigers zijn voorzien van stroompunten en drinkwater.

De jachthaven verzorgt verschillende diensten waaronder, service en onderhoud, binnen en buitenstalling op de wal met een capaciteit van 550 boten en 200 caravans. Zoekt u in de omgeving van Wijk bij Duurstede een ligplaats, passantenhaven of een winterstalling dan bent u bij Jachthaven Lunenburg aan het juiste adres.

In bepaalde gevallen is het gemakkelijk om uw boot uit het water te halen. Bijvoorbeeld bij pech of wanneer u onderhoud aan uw boot wilt plegen. Een korte stalling is ook mogelijk. Wij beschikken over een botenkraan tot 50 ton en een trailerhelling. We zetten uw boot op stevige bokken en staan altijd klaar voor advies.

Bij de Lunenburg is het nog mogelijk 'doe het zelf' werkzaamheden te verrichten aan uw boot. Dit is vrijwel uniek in Nederland. 

Jachthaven en Recreatiepark De Lunenburg B.V.