Onderwaterschip

Onderhoud

Schilderwerk

Knippen en scheren

Technisch onderhoud

50 tons kraan

Uitbesteden van onderhoud

Maak een afspraak voor het uitbesteden van uw onderhoud:

Bel 0343 577 743 of mail ofni.[antispam].@jachthaven-lunenburg.nl

Zeilmakerij

Kijk voor meer informatie op de website van Zeilmakerij Hans Vester

zeilmakerijhansvester.nl

Werkplaats voor onderhoud en reparatie

U heeft graag vertrouwen in uw vaartuig als u gaat recreëren. Daarom is het correct onderhouden van uw vaartuig een must. Onze jachthaven heeft een groot netwerk en expertise in huis als het gaat om service en onderhoud van uw vaartuig.

Onderhoud en reparatie

Bij Q-Yachting, onderdeel van Jachthaven de Lunenburg, kunt u terecht voor vrijwel alle onderhouds en reparatiewerkzaamheden aan uw schip. Daarnaast staan wij altijd klaar voor advies en een helpende hand als u zelf aan uw schip aan het klussen bent.

Zeilmakerij

Zeilmakerij Hans Vester gevestigd op onze jachthaven is gespecialiseerd in het maken, repareren en onderhouden van alle soorten kappen, dektenten, hoezen, kussensets, biminitops etc.etc. Door jarenlange ervaring en het gebruik van de beste materialen levert Hans Vester eersteklas maatwerk.

Q-Yachting

Zeilmakerij Hans Vester


Algemene voorwaarden

Stallen op het terrein van Jachthaven De Lunenburg geschied onder voorwaarden zoals omschreven in het document 'algemene voorwaarden huur- en verhuur lig- en/of bergplaatsen voor vaartuigen en aanverwante artikelen' opgesteld door Jachthaven de Lunenburg, te downloaden onder aan deze pagina.

Algemene voorwaarden

Stallen op het terrein van Jachthaven De Lunenburg geschied onder voorwaarden zoals omschreven in het document 'Algemene voorwaarden huur- en verhuur lig- en/of bergplaatsen voor vaartuigen en aanverwante artikelen' opgesteld door Jachthaven de Lunenburg, te downloaden onder aan deze pagina.

Let op: Na verstrijken van de huurperiode wordt de overeenkomst voor een ligplaats of botenstalling jaarlijks automatisch voortgezet voor een zelfde periode. Beëindiging van deze overeenkomst kan door schriftelijke opzegging met inachtneming van een termijn van tenminste 3 maanden, voorafgaande aan de nieuwe huurperiode via ofni.[antispam].@jachthaven-lunenburg.nl.

Algemeen

Voor alle vierkante meter prijzen geldt lengte x breedte (inclusief trailer en/of dissel) met een minimum breedte van 2 meter.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Trailerhelling

  • Gebruik helling per keer (in/uit) € 20,00 incl. parkeren auto
  • Te water laten helling door havenpersoneel € 30,00
  • Hellingabonnement incl. parkeren auto
    • zomer € 150,00
    • winter € 150,00
  • Zelf afspuiten van de boot (± 10 minuten) € 5,00 per muntje

Openingstijden kantoor

Winterseizoen 1 oktober tot 1 april

Dinsdag t/m zaterdag van 8.30 uur tot 16.30 uur

Zomerseizoen 1 april tot 1 oktober

Dinsdag t/m zondag van 8.30 uur tot 16.30 uur